“Het geluk van een kind begint in het hart van de moeder”

 

De zwangerschap is een prachtige en unieke tijd, maar soms ook een buitengewoon zware periode van voorbereiding, verandering en verwachting.  Je lichaam moet blijven presteren als voordien terwijl je zelf soms kampt met zwangerschapskwaaltjes en hormonen die je van de wijs brengen.  Ook de voorbereiding op het moederschap en de organisatie zijn soms overrompelend en verwarrend.

Een zwangerschapsmassage biedt een moment van rust en ontspanning voor jou en je kindje. Het is een kans om te wennen aan je steeds veranderende lichaam. Het helpt je om je aandacht meer naar binnen te richten, een natuurlijke behoefte die tijdens de zwangerschap belangrijk is.  Een manier om je meer bewust te worden van die kleine baby in jou en er echt contact mee te maken.

Deze massage zorgt voor: soepelere spieren – vlottere bloedcirculatie van jou en je kindje – beter slapen – minder rugpijn – minder krampen in de benen – minder aanmaak van stresshormonen en zeker niet te vergeten een vlottere bevalling.

MamaAnn biedt jou met veel liefde de nodige steun tijdens deze unieke periode.  Een moment van verwennerij en ontspanning voor de toekomstige mama.  Een cadeautje voor jezelf èn je ongeboren baby die volop mee geniet van deze extra aanraking èn van jouw ontspanning.