De mooiste manier om jullie kindje te laten voelen dat het welkom is

 

 

Met eenvoudige massagetechnieken kan je vaak al heel veel voor je partner betekenen. Je leert aan de hand van zachte massagetechnieken, hoe je je partner kan laten ontspannen. Tegelijkertijd bouw je ook zelf een speciale band op met je toekomstige kind, ook al zit deze in mama’s buik.

Je leert zowel een zwangerschapsmassage in rug lig voor tijdens de eerste maanden alsook in zij lig voor de overige maanden.

Voor deze workshop raad ik 2 sessies aan, maar als je merkt dat het na 1X ook al goed lukt thuis, dan is een 2de sessie wellicht niet nodig. Dit bepaal je als koppel zelf. Je betaalt per sessie en dus niet voor een reeks, zo behouden jullie de vrijheid om zelf te voelen wat nodig is. Een andere mogelijkheid is om de grepen van de rug lig te leren in het begin van de zwangerschap en pas voor een 2de keer te komen wanneer de zwangere vrouw merkt dat rug lig niet meer aangenaam is. Uiteraard mag je zoveel komen als je wil.

Als partner kan het heel fijn zijn om je zwangere vrouw te verlossen van de vele kwaaltjes die gepaard kunnen gaan met een zwangerschap: verlichten van rugklachten, beenkrampen, bekkenpijn, nek- en schouderpijn,… Plus het is ook een moment van gezamenlijke ontspanning, even geen kopzorgen en puur liefdevol aanwezig zijn bij jullie toekomstig kindje.