Stop. Close your eyes. Breath deeply and relax.

 

Een plek waar je tot rust komt, waar je jezelf mag zijn, waar je je veilig voelt, kortom waar je thuiskomt in jezelf.
Ik geloof dat ons lichaam de waarheid toont, terwijl ons hoofd vaak allerlei verhalen vertelt over wat wij moeten doen.  Massage is zo’n mooie manier om een bijdrage te leveren aan het oplossen van blokkades in je lijf, massage kan meer harmonie brengen, meer balans, meer verbinding, meer gevoel.

Via massage kan ik jou helpen om contact te maken met je eigen gevoelens, contact met het kleine wondertje in je buik, contact met je pasgeboren wondertje of contact met je dreumes/peuter/kleuter.

Ondertussen blijf ik mij ook bijscholen en geraak ik meer en meer vertrouwd met onderlinge kindermassage, zodat ik dit mee kan integreren in mijn praktijk.  Indien u hierin interesse heeft, voel u vrij om contact op te nemen.

Wees vooral wie je bent en laat je kind zijn wie hij/zij is, enkel zo kunnen we groeien tot het beste van onszelf met al onze mooie kanten en al onze talenten.

Omwille van privé redenen en na lang denken, heb ik besloten om geen mannelijke klanten meer te ontvangen.  Dit was geen gemakkelijke keuze omdat ik besef dat ik hiermee de indruk geef dat mannen geen relaxatiemassage verdienen.  Dit is absoluut niet mijn bedoeling.  Ik luister vooral naar mijn eigen gevoelens en het voelt niet juist aan.  Het past niet binnen de doelstellingen van mijn praktijk.  Partners met hun zwangere vrouw blijven uiteraard wel welkom.